• chemische plant

Werken op Chemelot?

Als je bij Fibrant komt werken, dan ben je meteen één van de meer dan 7000 mensen die op het Chemelot terrein actief zijn binnen het chemisch industrie hart van Nederland!

De grootste werkplek voor proces operators in Nederland waarbij Fibrant duidelijk het voortouw neemt in aanname en opleiden van operators.
Samenwerken aan optimalisatie van processen en producten is gemeengoed op Chemelot en dat is één van de belangrijkste eisen aan toekomstige operators.

Fibrant is één van de grootste werkgevers op Chemelot, met meerdere fabrieken die onderling verbonden zijn met optimalisatie en efficiëntie op het hoogste niveau.

Geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging?

Bij Fibrant zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren operators, technisch geschoold personeel die opgeleid willen worden voor het operator vak én natuurlijk diegene die onlangs hun operator diploma hebben behaald.

Heb je interesse in één van onze vacatures?

Klik hier!!

Wil jij carrière maken?

Houd je van een uitdagende en verantwoordelijke baan? In een technisch uitdagende omgeving? Werken op Chemelot?

Fibrant is op zoek naar gedreven en enthousiaste proces operators die verantwoordelijkheid willen nemen in onze chemische fabrieken. Kandidaten dienen een procestechnologie opleiding Operator B/C of VAPRO B/C te hebben afgerond. Interesse in een opleidingstraject voor instromers met een technische achtergrond zijn ook welkom.

De komende 3-5 jaar zal geïnvesteerd worden in de aanname én opleiding van nieuwe proces operators voor Fibrant. Als marktleider in de productie van Caprolactam en haar bijproducten (zoals ammoniumsulfaat en cyclohexanon) wilt Fibrant te allen tijde de meest gedreven en enthousiaste proces operators in dienst hebben. Dit om de hoogste kwaliteit, efficiëntie en continuïteit te waarborgen.

Als aankomend proces operator sta jij aan de basis en vormt het fundament voor onze activiteiten!