Werkenbijfibrant.nl nu live!

admin Nieuws

Fibrant is een wereldwijde producent en leverancier van hoogwaardige chemische producten en diensten. Vanuit het hoofdkantoor in het chemische hart (Chemelot site) van Nederland streven wij ernaar om de onbetwiste marktleider in caprolactam en bijproducten te zijn. Fibrant is een werkgever met meer dan 1.200 medewerkers op 3 verschillende continenten en levert sinds 1952 een forse bijdrage aan de werkgelegenheid in oa. Zuid-Limburg.

Met onze nieuwe website werkenbijfibrant.nl willen wij onze Nederlandse ‘roots’ kenbaar maken en tevens aangeven dat wij wederom op zoek zijn naar versterking voor onze chemische plants in Geleen. Met name procesoperators op B niveau die interesse hebben om zich te ontwikkelen tot procesoperator C, of procesoperators die het C niveau al hebben, zijn bij ons van harte welkom!

Heb je interesse in een uitdagende baan waarin je verantwoordelijk bent voor de voortgang van de productieprocessen, het sturen van deze processen door bepaalde handelingen of controles uit te voeren? Solliciteer dan op onze vacature pagina

Samen werken aan Pure Chemistry? Fibrant!