• chemische plant

Werken op de Brightlands Campus?

Als je bij Fibrant komt werken op de Brightlands Campus in Geleen, dan ben je meteen één van de meer dan 2500 mensen die op de Brightlands Campus actief zijn binnen het meest innovatieve gebied van Nederland!

De grootste werkplek voor innovatie in Nederland waarbij Fibrant als één van de grootste partijen de nieuwste ontwikkelingen doet op het gebied van caprolactam en ammoniumsulfaat.

Samenwerken aan optimalisatie van innovatieve processen en producten is gemeengoed op de Brightlands Campus en dat is één van de belangrijkste eisen aan toekomstige operators, engineers, technologen en specialisten.

Fibrant is één van de grootste werkgevers op de Brightlands Campus. Mét uitzicht op de nabije gelegen Fibrant fabrieken op Chemelot welke onderling verbonden zijn met optimalisatie en efficiëntie op het hoogste niveau.

Geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging?

Geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging?

Bij Fibrant zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren operators, technisch geschoold personeel die opgeleid willen worden voor het operator vak én natuurlijk diegene die onlangs hun operator diploma hebben behaald.

Heb je interesse in één van onze vacatures?

Klik hier!!

Wil jij carrière maken bij Fibrant?

Houd je van een uitdagende en verantwoordelijke baan? In een innovatieve uitdagende omgeving? Werken op de Brightlands Campus bij Fibrant?

Fibrant is op zoek naar gedreven en enthousiaste procesoperators die verantwoordelijkheid willen nemen in onze chemische fabrieken en een bijdrage willen leveren aan innovatieve ontwikkelingen vanuit de Research en Development afdeling op Brightlands. Kandidaten dienen een procestechnologie opleiding Operator B/C of VAPRO B/C te hebben afgerond. Interesse in een opleidingstraject voor instromers met een technische achtergrond zijn ook welkom.

De komende 3-5 jaar zal geïnvesteerd worden in de aanname én opleiding van nieuwe procesoperators voor Fibrant. Als marktleider in de productie van Caprolactam en haar bijproducten (zoals ammoniumsulfaat en cyclohexanon) wilt Fibrant te allen tijde de meest gedreven en enthousiaste procesoperators in dienst hebben. Dit om de hoogste kwaliteit, efficiëntie en continuïteit te waarborgen.

Als aankomend procesoperator sta jij aan de basis en vormt het fundament voor onze activiteiten!