Marco Jansen van den Doormalen

admin Medewerkers

Mijn naam is Marco Jansen van den Doormalen, 38 jaar jong en woonachtig in Sittard.

Na het behalen van mijn HBO diploma Personeel en Arbeid ben ik gaan werken binnen de arbeidsbemiddeling. Eerst bij een lokale speler en vervolgens in totaliteit 13 jaar binnen de Manpower Group in diverse functies. Ik heb altijd gezegd dat ik een keer een “echte” HR functie zou willen uitoefenen binnen de maakindustrie. Vanaf 1 maart 2017 is dit werkelijkheid geworden en ben ik HR Business Partner bij Fibrant.

Geen dag is hetzelfde binnen deze ambitieuze organisatie. Vanuit HR gezien hebben we meerdere interessante projecten lopen waar ik veel energie van krijg waaronder het recruiten van nieuwe operators. Onze operators vormen het hart van de organisatie. Zij hebben de kennis om onze fabrieken te bedienen waardoor we productie kunnen draaien en dat is de core van Fibrant. Minstens net zo belangrijk zijn de diverse andere afdelingen die ieder hun eigen specifieke bijdrage leveren om de ambitie van Fibrant waar te maken.

Wat mij vanaf dag 1 is opgevallen is het feit dat alle collega’s betrokken zijn bij Fibrant. Dat maakt dat er een gevoel van saamhorigheid is en dat geeft vertrouwen voor de toekomst!

Is alles perfect bij Fibrant? Nee, maar waar wel?
Ook wij maken onderdeel uit van een lerende organisatie, maar dat vind ik persoonlijk nou net zo leuk aan mijn baan.
Als HR Business Partner vind ik het van belang dat we onze werknemers kunnen ontwikkelen/ perspectief kunnen bieden. Veel is afhankelijk van jezelf; je drive en inzet, maar zeker ook de kennis die je hebt en moet toepassen binnen onze complexe fabrieken. Mocht jij dus mijn nieuwe collega worden, dan gaan we het daar zeker over hebben!

HR is nauw betrokken bij de recruitment van nieuwe collega’s. We gaan dus zeer zeker kennismaken met elkaar.

Als je op gesprek komt voor bv. de proces operator vacature, dan is de kans heel groot dat je bij mij aan tafel zit, samen met een operator-ambassadeur van Fibrant.

Heb je voor die tijd al vragen? Aarzel niet en neem contact met me op!