Magic Fibrant – Ervaren Operators kunnen Fibrant van dichtbij leren kennen

admin Nieuws

Op zaterdag 17 maart aanstaande maken wij samen met jou als ervaren Operator, én 3 introducés, een magische reis naar de top. Magic Fibrant (klik op link) is het sprankelende thema tijdens de twee Fibrant Family Days. De CAP, het huidige Fibrant bestaat 65 jaar en dat wordt gevierd. Speciaal op 17 maart maken wij voor 5 top operators en hun introducés plaats om deel te nemen aan dit geweldige programma. Dat betekent dat wij iedereen tussen 13.00-19.30 uur verrassen met heel veel spannende, uitdagende en vermakelijke activiteiten.

Heb jij altijd al binnen willen kijken, dan is nu je kans. Neem ze mee op de R&T-/Planttour. In zo’n anderhalf uur kom je alles te weten over de magische wereld van Fibrant. Ook voor kinderen is er een veilige manier om spectaculaire chemische proefjes te doen, en magische voorstellingen te laten bijwonen. Of ga met ze naar de waanzinnig leuke kinderzaal ‘De Droomfabriek’.

En dat is nog lang niet alles…

Het Atrium in Urmond wordt een geheimzinnige wereld met magiërs en andere mysterieuze figuren. Kom naar de Mad Science show met rook en bellen. Dos je prachtig uit in de magische selfie-stand en ga samen op de foto. Ga ‘Samen veilig naar de top’ op de tropische klimwand. Of neem plaats in één van de brandweerauto’s die buiten staan opgesteld.

Heb jij ervaring als operator, en minimaal een B of C diploma? Schrijf je dan in voor deze beperkte en unieke gelegenheid om Fibrant en zijn familie te leren kennen. Je kunt je opgeven door onderstaande aanmeldingsformulier volledig in te vullen. Doe dat vóór dinsdag 6 maart aanstaande, maar doe het wel zo snel mogelijk, want ‘vol = vol’. Bij meer belangstelling dan plaatsen, zullen wij een keuze uit de aanmeldingen moeten maken. Alle geselecteerde operators krijgen uiterlijk op vrijdag 9 maart een officiële uitnodiging toegestuurd.

We hopen je op 17 maart samen met jouw introducés te begroeten. Dus graag tot ziens in Urmond!

Vriendelijke groeten,

Pol Deturck
CEO

 

Inschrijfformulier
[contact-form-7 id=”648″ title=”Magic Fibrant”]