Fibrant verwelkomt nieuwe proces operators medewerkers

admin Nieuws

Fibrant, sinds 1952 actief op het Chemelot terrein, werft nieuwe groep proces operators van de in totaal 75 aan te nemen nieuwe medewerkers!

Zoals in het vorige artikel al duidelijk werd, is Fibrant een wereldspeler met ambitie om de organisatie te versterken, de opgedane kennis verder te vergroten én over te dragen aan de nieuwe generatie proces operators binnen de meerdere fabrieken in Zuid-Limburg.

Wij verwelkomen dan ook graag de onderstaande nieuwe medewerkers van Fibrant!

Proces operator Fibrant

Nieuwe proces operator medewerkers Fibrant voor het meetkamergebouw. Op de achtergrond de nieuwe Ammoniumsulfaatfabriek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als een van de grootste chemische bedrijven in Zuid-Nederland draagt Fibrant sterk bij aan de werkgelegenheid en is tevens voornemens om naast de aanname van proces operators, vol in te zetten op het opleiden van zij-instromers tot de functie van proces operator, allround operator en meetkamer operator.

Komend jaar zal er een opleidingstraject geboden worden om zij-instromers (met liefst een afgeronde MBO3-4 opleiding) op te leiden tot proces operator B / C niveau. Deels tijdens en na deze opleiding, waarbij de medewerkers reeds in dienst zijn genomen door Fibrant, zal de specifieke fabriek-opleiding doorlopen worden om de nieuwe lichting proces operators klaar te stomen voor inzet in één of meerdere fabrieken van Fibrant op het Chemelot terrein.

Fibrant neemt werken op Chemelot serieus door verantwoordelijkheid te nemen in goed werkgeverschap, opleiden en trainen van eigen én nieuwe medewerkers, doorgroeimogelijkheden te bieden en te bevorderen en dus minimaal 75 nieuwe medewerkers in dienst te nemen.

Fibrant, Discover Pure Chemistry!

Vacatures