Fibrant ontmoet je graag tijdens de Brightlands Chemelot Talent Day

admin Nieuws

Heb jij passie voor Chemie & Materialen en Biotechnologie?

Fibrant en de andere Brightlands & Chemelot partners maken graag kennis met je tijdens de Brightlands Chemelot Talent Day.

Je volgt een interessante opleiding met het idee dat je straks op zoek gaat naar een leuke baan. Maar wat “word” je dan en wat ga je dan elke dag doen? Wat voor bedrijf past bij je en zorgt ervoor dat jouw ambities werkelijkheid worden? Waar kun je jezelf verder ontwikkelen? Of wil je verder studeren?

De bedrijven op Brightlands en Chemelot hebben de komende tien jaar ruim 3.000 vacatures in Chemie & Materialen en het biotechnologische domein. In research & development of in productie, bij kleine startups of grote multinationals. Op de Brightlands Chemelot Talent Day laten we je zien welke mogelijkheden er zijn om jouw talent in te zetten bij 1 van onze organisaties.

De studie- en carrièreperspectieven op de Brightlands Chemelot Campus en Chemelot Industrial Park zijn enorm. Binnen dit ecosysteem krijg je de kans om samen te werken met wetenschappers, bedrijven en jouw toekomstige collega’s bij meer dan 140 toonaangevende bedrijven in de Chemie & Materialen en Biotechnologie. Voor onderwijs ben je bij Brightlands Chemelot Campus op de juiste plek. Zo kun je er bachelor- en masteropleidingen volgen, waardoor je carrièreperspectieven enorm zijn.

Ervaar deze unieke omgeving op 23 november!