Dimitri van Dijk

admin Medewerkers

Ik ben Dimitri van Dijk, 29 jaar, woonachtig in Maastricht en vader van twee kinderen.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de caprolactam industrie, vroeger onder de naam DSM en sinds 2015 onder de naam Fibrant.

In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding procesoperator B, nadat ik voor deze opleiding geslaagd was, ben ik begonnen met de opleiding procesoperator C. Het leren en werken heb ik als zeer prettig ervaren want zo kan ik de geleerde theorie daar waar mogelijk direct in de praktijk uitoefenen.

In de periode vanaf 2010 tot en met nu heb ik een aantal stappen binnen de organisatie mogen maken. Dat zich uiteindelijk in een meetkamerfunctie heeft geresulteerd. Ik ben ik in deze periode goed op zoek gegaan waar mijn kwaliteiten nu eigenlijk liggen ( hier ben ik nooit bewust mee omgegaan) en deze zodanig ingezet dat het voor zowel de organisatie als mij zelf een goede uitwerking heeft.

Op elkaars kwaliteiten bouwen ervaar ik als zeer prettig, je kunt uiteindelijk niet over goed in zijn.
Mijn ervaring is dan ook als je iets wilt is veel mogelijk alleen moet je het zelf wel oppakken en je kwaliteiten tot zijn recht laten komen.

De installaties binnen Fibrant zijn zeer uitdagend en mooi om daar onderdeel van uit te mogen maken.

Bouwen op elkaars sterktes.
Dit is één van de meest belangrijke dingen mijn inziens. Alleen red je het niet in deze industrie maar samen sta je er veel sterker voor.

Ook qua SHE (safety, health & environment) is dit een belangrijke, we moeten op elkaar kunnen bouwen, in elkaar geloven en elkaar kunnen vertrouwen. Dat maakt het werk zeer uitdagend en leuk.

Heb je vragen aan mij over mijn ervaring bij Fibrant, de opleidingen en onze technische know-how?

Laat het mij weten!!!